Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek: Artemis helpt u om het beste uit uw boek te halen.

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek: Artemis helpt u om het beste uit uw boek te halen.

Manuscriptanalyse

Wilt u weten wat uw werk waard is? Vraag dan een manuscriptanalyse aan. Wij lezen uw manuscript en geven aan wat de sterke en zwakke punten zijn. Aan de hand van duidelijke voorbeelden uit uw tekst laten wij zien hoe u verbeteringen aan kunt brengen.

Auteursbegeleiding

Met een goed idee bent u er nog niet. Het boek moet ook geschreven worden. Maar hoe begint u? En hoe zorgt u ervoor dat uw idee ook goed uit de verf komt? Wij helpen u om uw boek op de rails te zetten en begeleiden u tijdens het schrijfproces.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wilt u graag contact leggen met andere auteurs of vindt u het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda. Hierin staan de cursussen, workshops en webinars die wij de komende maanden gaan geven en die u kunnen helpen om uw verlangen waar te maken.

Gratis Ebooks

Gratis Ebooks

 

Wil je meer weten over het schrijven, publiceren en promoten van een boek? Vraag dan één van de gratis ebooks aan via deze pagina.

 

In zes stappen je expertise delen in een boek, van inspiratie naar publicatie en promotie

Leer hoe je een goede opzet en haalbare planning maakt, schrijfroutine opbouwt, de juiste publicatievorm kiest en een promotieplan maakt om het boek onder de aandacht te brengen van het publiek.

 

Je levensverhaal schrijven in acht stappen

Je autobiografie schrijven is waardevol. Het helpt je om je stem te laten horen, andere mensen te inspireren en aandacht te vragen voor wat jou overkomen is. In dit ebook leer je hoe je je materiaal verzamelt, een spanningsboog aanbrengt, op een boeiende en aantrekkelijke manier schrijft en je autobiografie aantrekkelijk maakt voor een groter publiek.

 

In vijf stappen naar een commercieel succesvol boek 

Wil jij een boek schrijven over je vakgebied? Een goede voorbereiding is daarbij essentieel.  In dit ebook laat ik zien hoe je dat voorbereidende werk verricht, hoe je structuur aanbrengt in je boek en waar je op moet letten tijdens het schrijven.
 

 


 

 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

Met haar objectiviteit en kennis van zaken heeft Hedwig een positieve bijdrage geleverd aan de totstandkoming van mijn boek 'Het Alzheimermozaïek'. Tijdens het proces heb ik heel veel geleerd, over schrijven en over mezelf..."
Cindy Çençen