Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek: Artemis helpt u om het beste uit uw boek te halen.

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek: Artemis helpt u om het beste uit uw boek te halen.

Manuscriptanalyse

Wilt u weten wat uw werk waard is? Vraag dan een manuscriptanalyse aan. Wij lezen uw manuscript en geven aan wat de sterke en zwakke punten zijn. Aan de hand van duidelijke voorbeelden uit uw tekst laten wij zien hoe u verbeteringen aan kunt brengen.

Auteursbegeleiding

Met een goed idee bent u er nog niet. Het boek moet ook geschreven worden. Maar hoe begint u? En hoe zorgt u ervoor dat uw idee ook goed uit de verf komt? Wij helpen u om uw boek op de rails te zetten en begeleiden u tijdens het schrijfproces.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wilt u graag contact leggen met andere auteurs of vindt u het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda. Hierin staan de cursussen, workshops en webinars die wij de komende maanden gaan geven en die u kunnen helpen om uw verlangen waar te maken.

Reactie

Ik heb je manuscriptanalyse als heel nuttig ervaren. Niet alleen door de tips die je geeft. Door de vinger op zere plekken te leggen geef je mij, ook als ik ze al gesignaleerd had, een gevoel van bevestiging. Ik ben op de goede weg, een stimulans.
Rienk Pruiksma