Tekengebied 1

Of je nu schrijft voor een groot of klein publiek: Artemis helpt je om het beste uit jouw boek te halen.

Auteursbegeleiding

Met een goed idee ben je er nog niet. Het boek moet ook geschreven worden. Maar hoe begin je? En hoe zorg je ervoor dat jouw idee ook goed uit de verf komt? Wij helpen je om jouw boek op de rails te zetten en begeleiden je tijdens het schrijfproces.

Manuscriptanalyse

Wil je weten wat jouw werk waard is? Vraag dan een manuscriptanalyse aan. Wij lezen jouw manuscript en geven aan wat de sterke en zwakke punten zijn. Aan de hand van duidelijke voorbeelden uit jouw tekst laten wij zien hoe je verbeteringen aan kunt brengen.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar je tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kun je al jouw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wil je graag contact leggen met andere auteurs of vindt je het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda. Hierin staan de cursussen, workshops en webinars die wij de komende maanden gaan geven en die je kunnen helpen om jouw verlangen waar te maken.

Gratis E-books / Cursus / Webinars

 

Wil je meer weten over het schrijven, publiceren en promoten van een boek? Vraag dan één van de gratis e-books aan, volg een gratis minicursus of kijk een webinar terug. Allemaal toegankelijk via de link(s) hierboven of hier beneden.

 

E-book:

In zes stappen je expertise delen in een boek, van inspiratie naar publicatie en promotie

Je levensverhaal schrijven in acht stappen

Elk leven is een verhaal, tips voor het schrijven van je autobiografie

Zo deel je jouw visie in een boek

 

Minicursus:

Van businessblog naar boek

 

Webinars:

Van businessblog naar boek 

Zo schrijf je een boeiend levensverhaal 

Autofictie schrijven 

 

Reactie

Door de structuur van de Masterclass krijg je op alle vragen die je had en hebt antwoord en de kleine groep staat garant voor veel persoonlijke aandacht. Ik kreeg tijdens en na de workshop enorm veel zin om te gaan schrijven! Van droom naar realisatie!
Karin van der Zwan