Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Of je nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt je om het beste uit jouw autobiografie te halen.

Of je nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt je om het beste uit jouw autobiografie te halen.

Manuscriptanalyse

Je hebt je levensverhaal opgeschreven en aan een aantal mensen laten lezen. Iedereen is er enthousiast over. Vrienden en familie dringen er zelfs op aan om het te publiceren. Maar is het daarvoor wel geschikt? Een manuscriptanalyse kan je daarbij helpen.

Auteursbegeleiding

Jouw persoonlijke verhaal schrijven en publiceren kan waardevol zijn. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Het publiceren van je persoonlijk verhaal maakt echter ook kwetsbaar. Het verdient professionele zorg en aandacht en dat is wat Artemis je biedt.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar je tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kun je al jouw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wil je graag contact leggen met andere auteurs of vindt je het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda.  Artemis biedt regelmatig cursussen, workshops en webinars aan die je op weg helpen jouw verlangen waar te maken.

Gratis Ebooks / Cursus

 

Wil je meer weten over het schrijven, publiceren en promoten van een boek? Vraag dan één van de gratis ebooks of de cursus aan via deze pagina.

 

Minicursus Van businessblog naar boek

Blog jij regelmatig over je vakgebied? En vraag jij je wel eens af of je daar niet méér mee zou kunnen doen? Een boek schrijven en publiceren bijvoorbeeld? 
De gemakkelijke weg is om je blogs simpelweg te bundelen in een boek. Maar daarmee heb je nog geen volwaardig boek.
In deze online minicursus van vier (video-)lessen laat ik je zien hoe je op basis van je businessblogs een gedegen boek schrijft. 

 

In zes stappen je expertise delen in een boek, van inspiratie naar publicatie en promotie

Leer hoe je een goede opzet en haalbare planning maakt, schrijfroutine opbouwt, de juiste publicatievorm kiest en een promotieplan maakt om het boek onder de aandacht te brengen van het publiek.

 

Je levensverhaal schrijven in acht stappen

Je autobiografie schrijven is waardevol. Het helpt je om je stem te laten horen, andere mensen te inspireren en aandacht te vragen voor wat jou overkomen is. In dit ebook leer je hoe je je materiaal verzamelt, een spanningsboog aanbrengt, op een boeiende en aantrekkelijke manier schrijft en je autobiografie aantrekkelijk maakt voor een groter publiek.

 

Elk leven is een verhaal, tips voor het schrijven van je autobiografie

Hoe lang loop jij al rond met de gedachte om je autobiografie te gaan schrijven? Hoe vaak ben je er al aan begonnen? En hoe vaak ben je er ook weer mee gestopt? In dit ebook laat ik je zien hoe je op een gestructureerde manier met je autobiografie aan de slag kunt gaan.

 

In vijf stappen naar een commercieel succesvol boek 

Wil jij een boek schrijven over je vakgebied? Een goede voorbereiding is daarbij essentieel.  In dit ebook laat ik zien hoe je dat voorbereidende werk verricht, hoe je structuur aanbrengt in je boek en waar je op moet letten tijdens het schrijven.
 

 


 

Reactie

Begeleiding van Hedwig verloopt in een professionele en persoonlijke sfeer. De feedback is opbouwend en helpt je je eigen 'schrijfstem' te vinden. Autobiografisch schrijven vergt moed om je bloot te durven geven. Daar gaat Hedwig heel zorgvuldig mee om!
Ingrid Paijmans