Tekengebied 1

Of je nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt je om het beste uit jouw autobiografie te halen.

Manuscriptanalyse

Je hebt je levensverhaal opgeschreven en aan een aantal mensen laten lezen. Iedereen is er enthousiast over. Vrienden en familie dringen er zelfs op aan om het te publiceren. Maar is het daarvoor wel geschikt? Een manuscriptanalyse kan je daarbij helpen.

Auteursbegeleiding

Jouw persoonlijke verhaal schrijven en publiceren kan waardevol zijn. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Het publiceren van je persoonlijk verhaal maakt echter ook kwetsbaar. Het verdient professionele zorg en aandacht en dat is wat Artemis je biedt.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar je tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kun je al jouw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wil je graag contact leggen met andere auteurs of vindt je het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda.  Artemis biedt regelmatig cursussen, workshops en webinars aan die je op weg helpen jouw verlangen waar te maken.

Gratis E-books / Cursus / Webinars

 

Wil je meer weten over het schrijven, publiceren en promoten van een boek? Vraag dan één van de gratis e-books aan, volg een gratis minicursus of kijk een webinar terug. Allemaal toegankelijk via de link(s) hierboven of hier beneden.

 

E-book:

In zes stappen je expertise delen in een boek, van inspiratie naar publicatie en promotie

Je levensverhaal schrijven in acht stappen

Elk leven is een verhaal, tips voor het schrijven van je autobiografie

Zo deel je jouw visie in een boek

 

Minicursus:

Van businessblog naar boek

 

Webinars:

Van businessblog naar boek 

Zo schrijf je een boeiend levensverhaal 

Autofictie schrijven 


 

 


 

Reactie

Wat een inspirerende masterclass! Veel handvatten en verrijkende tips voor het schrijven van je biografie. Met het begin van mijn boek geëindigd! Een droom zou zomaar waar kunnen worden.
Arina de Groot – Lakerveld