Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt u om het beste uit uw autobiografie te halen.

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt u om het beste uit uw autobiografie te halen.

Manuscriptanalyse

U heeft uw levensverhaal opgeschreven en aan een aantal mensen laten lezen. Iedereen is er enthousiast over.  Vrienden en familie dringen er zelfs op aan om het te publiceren. Maar is dat het daarvoor wel geschikt? Een manuscriptanalyse geeft u daarover meer inzicht.

Auteursbegeleiding

Uw persoonlijke verhaal schrijven en publiceren kan waardevol zijn. Voor uzelf, maar ook voor anderen. Het publiceren van uw persoonlijk verhaal maakt echter ook kwetsbaar. Het verdient professionele zorg en aandacht en dat is wat Artemis u biedt.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan loopt. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wilt u graag contact leggen met andere auteurs of vindt u het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda.  Artemis biedt regelmatig cursussen, workshops en webinars aan die u op weg helpen uw verlangen waar te maken.

Reactie

Door de structuur van de Masterclass krijg je op alle vragen die je had en hebt antwoord en de kleine groep staat garant voor veel persoonlijke aandacht. Ik kreeg tijdens en na de workshop enorm veel zin om te gaan schrijven! Van droom naar realisatie!
Karin van der Zwan