Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt u om het beste uit uw autobiografie te halen.

Of u nu schrijft voor een groot of klein publiek, Artemis helpt u om het beste uit uw autobiografie te halen.

Manuscriptanalyse

U heeft uw levensverhaal opgeschreven en aan een aantal mensen laten lezen. Iedereen is er enthousiast over.  Vrienden en familie dringen er zelfs op aan om het te publiceren. Maar is dat het daarvoor wel geschikt? Een manuscriptanalyse geeft u daarover meer inzicht.

Auteursbegeleiding

Uw persoonlijke verhaal schrijven en publiceren kan waardevol zijn. Voor uzelf, maar ook voor anderen. Het publiceren van uw persoonlijk verhaal maakt echter ook kwetsbaar. Het verdient professionele zorg en aandacht en dat is wat Artemis u biedt.

Wegwijsgesprek

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan loopt. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Cursussen / Webinars

Wilt u graag contact leggen met andere auteurs of vindt u het prettig om in een groep te werken, kijk dan eens in de agenda.  Artemis biedt regelmatig cursussen, workshops en webinars aan die u op weg helpen uw verlangen waar te maken.

Gratis Ebooks

Gratis Ebooks

 

Wil je meer weten over het schrijven, publiceren en promoten van een boek? Vraag dan één van de gratis ebooks aan via deze pagina.

 

In zes stappen je expertise delen in een boek, van inspiratie naar publicatie en promotie

Leer hoe je een goede opzet en haalbare planning maakt, schrijfroutine opbouwt, de juiste publicatievorm kiest en een promotieplan maakt om het boek onder de aandacht te brengen van het publiek.

 

Je levensverhaal schrijven in acht stappen

Je autobiografie schrijven is waardevol. Het helpt je om je stem te laten horen, andere mensen te inspireren en aandacht te vragen voor wat jou overkomen is. In dit ebook leer je hoe je je materiaal verzamelt, een spanningsboog aanbrengt, op een boeiende en aantrekkelijke manier schrijft en je autobiografie aantrekkelijk maakt voor een groter publiek.

 

In vijf stappen naar een commercieel succesvol boek 

Wil jij een boek schrijven over je vakgebied? Een goede voorbereiding is daarbij essentieel.  In dit ebook laat ik zien hoe je dat voorbereidende werk verricht, hoe je structuur aanbrengt in je boek en waar je op moet letten tijdens het schrijven.
 

 


 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

Je hebt duidelijk veel ervaring met Autobiografie Schrijven. Via verkennende schrijfopdrachten en de daaruit voort vloeiende gerichte vragen - en heel goed luisteren - wist je mij op het spoor naar mijn levensthema te zetten. Wat een ontdekking! Dank!!!!!
Elly Berends