Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar u tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen aan mij voorleggen.

Ik heb een idee voor een boek en ik wil graag weten wat het waard is.
Hoe begin ik met schrijven?
Ik heb een opzet gemaakt en een aantal hoofdstukken geschreven, maar twijfel over de structuur.
Mag ik tekst overnemen uit andermans werk? En zo ja, onder welke voorwaarden?
Ik wil dolgraag een boek schrijven, maar het lukt maar niet om ermee aan de slag te gaan.

Tijdens het schrijven van een informatief boek zijn er veel vragen waar u tegenaan kunt lopen. Soms zijn die vragen technisch van aard, zoals het bepalen van de opzet of structuur. Andere keren gaat het vooral om praktische zaken zoals het vinden van tijd en het creëren van een schrijfritme.

Wegwijsgesprek

In een wegwijsgesprek kunt u al uw vragen stellen en problemen aan mij voorleggen waar u tijdens het schrijven tegenaan loopt.  Samen onderzoeken we waar de schoen wringt en wat u nodig heeft om weer verder te gaan. Vaak kan ik u in één gesprek al een heel eind op weg helpen!

Concreet advies waarmee je verder kunt

Sinds 2006 heb ik veel auteurs begeleid. Wilt u weten hoe zij mijn werkwijze hebben ervaren? Lees dan de reacties die ze op deze pagina hebben achtergelaten.

Vul het aanmeldingsformulier in

Het wegwijsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Het enige wat ik van u vraag is om u aan te melden door middel van dit formulier. Zodra ik uw aanmelding heb ontvangen, krijgt u van mij een bevestigingsmail met een suggestie voor een dag en tijdstip

.

Bekijk hier onze privacyverklaring.


Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

Ik ben fantastisch begeleid. Elk hoofdstuk wat ik inleverde bekeek Hedwig met grote zorgvuldigheid en toewijding en elke keer verraste ze me met haar zinvolle feedback en tips. Ik ervaar haar als zeer professioneel. Ik kan haar van harte aanraden!
Wendy Hobbelink