Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar je tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kun je al jouw vragen aan mij voorleggen.

Tijdens het schrijven zijn er veel vragen waar je tegenaan kunt lopen. Soms zijn die technisch van aard, een andere keer gaat het vooral om praktische zaken. In een wegwijsgesprek kun je al jouw vragen aan mij voorleggen.

Ik heb een idee voor een boek en ik wil graag weten wat het waard is.
Hoe begin ik met schrijven?
Ik heb een opzet gemaakt en een aantal hoofdstukken geschreven, maar twijfel over de structuur.
Mag ik tekst overnemen uit andermans werk? En zo ja, onder welke voorwaarden?
Ik wil dolgraag een boek schrijven, maar het lukt maar niet om ermee aan de slag te gaan.

Tijdens het schrijven van een informatief boek zijn er veel vragen waar je tegenaan kunt lopen. Soms zijn die vragen technisch van aard, zoals het bepalen van de opzet of structuur. Andere keren gaat het vooral om praktische zaken zoals het vinden van tijd en het creëren van een schrijfritme.

Wegwijsgesprek

In een wegwijsgesprek kun je al jouw vragen stellen en problemen aan mij voorleggen waar je tijdens het schrijven tegenaan loopt.  Samen onderzoeken we waar de schoen wringt en wat je nodig hebt om weer verder te gaan. Vaak kan ik je in één gesprek al een heel eind op weg helpen!

Concreet advies waarmee je verder kunt

Sinds 2006 heb ik veel auteurs begeleid. Wil jij weten hoe zij mijn werkwijze hebben ervaren? Lees dan de reacties die ze op deze pagina hebben achtergelaten.

Vul het aanmeldingsformulier in

De kosten van een Wegwijsgesprek bedragen € 30. Wanneer je besluit om over te gaan op een begeleidingstraject wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van het pakket.

Het enige wat ik van je vraag is om je aan te melden door middel van dit formulier. Zodra ik je aanmelding heb ontvangen, krijg je van mij een bevestigingsmail met een suggestie voor een dag en tijdstip

.

Bekijk hier onze privacyverklaring.


Reactie

Begeleiding van Hedwig verloopt in een professionele en persoonlijke sfeer. De feedback is opbouwend en helpt je je eigen 'schrijfstem' te vinden. Autobiografisch schrijven vergt moed om je bloot te durven geven. Daar gaat Hedwig heel zorgvuldig mee om!
Ingrid Paijmans