Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Wilt u een informatief boek schrijven? Lukt het u maar niet om daarmee aan de slag te gaan? Met auteursbegeleiding heeft u een stok achter de deur en werkt u effectiever aan uw boek.

Wilt u een informatief boek schrijven? Lukt het u maar niet om daarmee aan de slag te gaan? Met auteursbegeleiding heeft u een stok achter de deur en werkt u effectiever aan uw boek.

Werkwijze

Een begeleidingstraject begint altijd met een gratis intake. Tijdens de intake kunt u aangeven wat uw bedoelingen zijn met uw boek en krijgt u informatie over de werkwijze van Artemis. Op basis van de intake kunt u beslissen of u wilt dat Artemis u begeleidt bij het schrijfproces. 

Begeleiding door Artemis kan op drie niveaus:

Niveau 1: Kickstart

Bij een ‘Kickstart’ helpt Artemis u uw boek op de rails te zetten. Dat begint met het uitwerken van het idee. Waar gaat uw boek precies over? Welke onderwerpen of thema’s wilt u aan de orde laten komen?  Voor wie is het boek bedoeld en waarom vindt u het belangrijk dat het er komt? 

Aan de hand van deze informatie wordt het boekconcept uitgewerkt met een gedetailleerd schrijfplan. 

Aan het eind van het traject heeft  u een gedetailleerde inhoudsopgave, een overzicht van de aanvullende middelen die u gaat gebruiken (zoals illustraties, anekdotes, praktijkvoorbeelden, multimedia, samenvattingen), terugkoppeling op de eerste 10.000 woorden van uw manuscript.

Tarief:
€ 650

Niveau 2: Kickstart en persoonlijke begeleiding

Dit traject begint net als bij Kickstart met het uitwerken van het boekconcept en een gedetailleerd schrijfplan. Daarnaast krijgt u terugkoppeling op de eerste 25.000 woorden van uw manuscript. 

Tijdens een persoonlijk gesprek informeer ik u over de verschillende mogelijkheden voor publicatie en bekijk ik samen met u welke optie het beste bij u en uw boek past. 

Aan het eind van het traject heeft u een gedetailleerde inhoudsopgave, een overzicht van de aanvullende middelen die u gaat gebruiken (zoals illustraties, anekdotes, praktijkvoorbeelden, multimedia, samenvattingen) en terugkoppeling op de eerste 25.000 woorden van uw manuscript.

Tarief:
€ 1250. Indien u eerder de kickstart hebt genomen, krijgt u € 400 korting.

Niveau 3: Kickstart en persoonlijke begeleiding op weg naar publicatie

Wanneer u een manuscript hebt geschreven, wilt u misschien ook dat het wordt gepubliceerd. Maar hoe doet u dat? Welke mogelijkheden hebt u? Het juiste pad naar publicatie is voor iedere auteur en ieder manuscript weer anders. Bij dit pakket krijgt u inzicht in de keuzes die u hebt en welke het beste bij u en uw manuscript passen om de kans voor publicatie zo optimaal mogelijk te maken.

Ook dit traject begint met het uitwerken van een boekconcept en een gedetailleerd schrijfplan. U krijgt terugkoppeling op maximaal 50.000 woorden van uw manuscript. 

Tijdens een persoonlijk gesprek informeer ik u over de verschillende mogelijkheden voor publicatie en bekijken we samen welke optie het beste bij u en uw manuscript past. Biedt u uw manuscript aan bij een uitgeverij? Of kiest u voor uitgeven in eigen beheer? In beide gevallen krijgt u een plan van aanpak, een standaard adviesplan voor de promotie en begeleid ik u bij het schrijven van een synopsis en de aanbiedingsbrief.  

Aan het eind van het traject heeft u een gedetailleerde inhoudsopgave, een overzicht van de aanvullende middelen die u gaat gebruiken (zoals illustraties, anekdotes, praktijkvoorbeelden, multimedia, samenvattingen en  terugkoppeling op de eerste 50.000 woorden van uw manuscript en een uitgeefadvies op papier. En u heeft het publicatievoorstel en aanbiedingsbrief voor de uitgever.

Tarief:
€ 2450. Indien u eerder de kickstart hebt afgenomen krijgt u € 800 korting.

Aanvullende module: correctie op taal- en spelfouten

Bij de bovengenoemde trajecten wordt u begeleid bij de technische kant van het schrijfproces. Uw tekst wordt echter niet gedetailleerd gecorrigeerd op taal- en spelfouten. 

Met deze aanvullende module kunt u uw tekst op taal en spelfouten laten corrigeren.

Tarief:
Op aanvraag.

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

Je hebt duidelijk veel ervaring met Autobiografie Schrijven. Via verkennende schrijfopdrachten en de daaruit voort vloeiende gerichte vragen - en heel goed luisteren - wist je mij op het spoor naar mijn levensthema te zetten. Wat een ontdekking! Dank!!!!!
Elly Berends