Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Onder begeleiding van Artemis zijn inmiddels heel wat projecten tot stand gekomen. Hieronder vindt je daarvan een overzicht.  

Onder begeleiding van Artemis zijn inmiddels heel wat projecten tot stand gekomen. Hieronder vindt je daarvan een overzicht.  

De reden dat ik zing - Anne Norvan

De reden dat ik zing - Anne Norvan

Verschijningsdatum 2013
Aantal pagina's 185
Verschijningsvorm Paperback
ISBN 9789086030583

Als niemand haar hulp heeft kunnen bieden en Anne als laatste redmiddel dan maar naar een verslavingskliniek gaat, komt ze al gauw terecht in een verdrongen werkelijkheid die nog veel erger blijkt te zijn dan al haar verslavingen bij elkaar. Samen met haar alters waar ze het bestaan nooit van heeft beseft, kijkt ze terug en stapt ze van het altijd en eeuwige 'overleven' naar het Leven. Anne Norvan neemt met haar semi-autobiografisch debuut de lezer mee op de weg die God met haar gegaan is. Het is een boek van hoop, liefde en verandering.

Nadat Anne Norvan in 2010 een cursus Creatief schrijven bij mij had gevolgd, besloot ze in 2011 te beginnen aan een boek en vroeg zij mij haar daarbij te helpen. Het resultaat is de semi-autobiografische roman De reden dat ik zing die in juni 2013 bij uitgeverij Mimosa verschenen is.

Over de auteur

Op een indringende wijze beschrijft de auteur het DIS-syndroom. Het is wat gescheven is op de achterzijde: De verdrongen werkelijkheid vanuit mijn jonge kinderjaren blijkt veel erger dan al mijn verslavingen bij elkaar.
Samen met haar 'alters' kijkt Anne terug. Eerst ervaart zij hen als een bedreiging, later vrienden en uiteindelijk raken ze geheel geïntegreerd.
De boodschap van het verhaal is helder en duidelijk: Voor elke hopeloze is er hoop. Het 'overleven' mag plaats maken voor 'Leven..., ècht en puur Leven!'

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

Onlangs heb ik de Masterclass Autobiografie schrijven bij Hedwig van Lier gevolgd. Ik heb veel geleerd. Hedwig heeft passie voor haar vak. Dat weet ze met enthousiasme over te brengen. Zeer de moeite waard.
Gerda Mertens