Tekengebied 1
Elk boek heeft een verhaal

Onder begeleiding van Artemis zijn inmiddels heel wat projecten tot stand gekomen. Hieronder vindt je daarvan een overzicht.  

Onder begeleiding van Artemis zijn inmiddels heel wat projecten tot stand gekomen. Hieronder vindt je daarvan een overzicht.  

Grenzeloos Vrij - Wendy Hobbelink

Grenzeloos Vrij - Wendy Hobbelink

Verschijningsdatum 2021
Genre Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
Aantal pagina's 176
Verschijningsvorm Paperback
Formaat 21,5 x 13,5
ISBN 9789025908829

 

Grenzeloos Vrij vertelt het verhaal van een vrouw die diep in gesprek gaat met wijsheid uit allerlei culturen en uiteindelijk innerlijke vrijheid vindt. Zo ontdekt Wendy Hobbelink in Nieuw-Zeeland de wijsheid van de Maori’s, vindt zij innerlijke rust in het zenboeddhisme en leert zij op Bali wat vrijheid ten diepste is. In dit meeslepend geschreven boek laat zij zien hoe we onze eigen pad in het leven kunnen volgen, wat we ook meemaken.

‘In dit boeiende en originele boek beschrijft Wendy Hobbelink haar intensieve zoektocht naar innerlijke vrijheid, uitmondend in een proces van groei, acceptatie, overgave en loslaten. Het zal de lezer stimuleren om zijn eigen levensweg opnieuw te overdenken. Van harte aanbevolen.’ – Pim van Lommel, cardioloog, BED-onderzoeker, auteur van Eindeloos bewustzijn.
 

Van Wendy Hobbelink is ook een podcast verschenen op Spotify

 

Als schrijfcoach beoog ik andere mensen te inspireren. Maar het gebeurt ook andersom: ik raak geïnspireerd door mensen die ik begeleid. Iemand voor wie dat heel sterk geldt is Wendy Hobbelink.

Wendy nam contact met mij op nadat ze een webinar bij mij had gevolgd. Ze wilde graag een boek schrijven over het thema vrijheid en had al enkele teksten op papier staan. Waar ze behoefte aan had was iemand die haar objectieve en professionele feedback kon geven. Een sparringpartner die haar kritische vragen zou stellen.

Samen zijn we aan de slag gegaan en hebben we de verhalen nog verder aangescherpt zodat ze publicabel werden en een boekconcept samengesteld waarmee ze haar manuscript aan uitgeverijen kon aanbieden. Grenzeloos Vrij verscheen in 2021 bij uitgeverij Ten Have.
 

Over de auteur

Wendy Hobbelink is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zij begeleidt mensen uit het bedrijfsleven, de overheid en voor particulieren via (executive) coaching en retraites.
 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Reactie

Ik wilde leren hoe ik van mijn vele aantekeningen en blogs één verhaal kon maken. In een paar uur had Hedwig de rode draad en een begin en eindpunt uit mijn ‘chaos’ gefilterd. In alle rust gaf ze tips en eyeopeners, kan het van harte aanraden!!!
Anja Trapman